​Bakkevej 11, 5750 Ringe Fyn

Telefon:62 62 15 62

E-mail: morten@midtfynsvvs.dk

Ventilation

Et godt indeklima er et spørgsmål om trivsel og sundhed.

Dette kan Midtfyns VVS & Smedie ApS sikre dig og din familie. Mange nye huse er bygget så højisolerede og tætte, at det er nødvendigt med mekanisk ventilation for at sikre tilstrækkelig udskiftning af luften.

Frisk og ren luft
Dårligt indeklima giver ideelle livsvilkår for husstøvmider og danner grobund for råd, skimmelsvampe og andre mikroorganismer. Til skade for helbredet og boligen. Ved installationen af et ventilationsanlæg vil den brugte og dårlige luft løbende blive udskiftet med filtreret, frisk og ren luft, hvilket er til stor glæde og gavn for alle involverede parter.

Forskellige kundegrupper
Midtfyns VVS & Smedie ApS klarer opgaver både for private og for erhverv. Vi påtager os gerne både større og mindre opgaver, og garanterer for kvaliteten og effektiviteten af vores ventilationsanlæg.

Vi monterer, renser og vedligeholder alt lige fra store ventilationsanlæg til emhætten i dit private køkken og udsuget på dit badeværelse.

Kontakt os
Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave, er du velkommen til at kontakte os for nærmere information. 

​Firmainformation

Midtfyns VVS & Smedie ApS

CVR: 21084832

adresseinformation

Bakkevej 11

5750 Ringe

kontaktinformation