​Bakkevej 11, 5750 Ringe Fyn

Telefon:62 62 15 62

E-mail: morten@midtfynsvvs.dk

Jord- & Solvarme på Fyn

Hos Midtfyns VVS & Smedie ApS sætter vi solfangere op i Ringe og på resten af Fyn, så det passer til huset. Du kan også udnytte jordvarme ved at få opsat et jordvarmeanlæg.

Solvarme

Står du over for en ombygning eller tilbygning, kan solfangere med fordel tænkes ind i konstruktionen fra starten. Vi står til rådighed fra den første skitse til, at anlægget er tilsluttet og fungerer.

Et solvarmeanlæg er en miljøvenlig og fleksibel løsning. Det er en vedvarende energikilde, som let kan kombineres med de øvrige vand- og varmeanlæg, du har i huset.

Jordvarme

Du kan også vælge et jordvarmeanlæg. Jordvarme udnytter den oplagrede solenergi i jordens øverste lag. Uanset, om du vælger sol- eller jordvarme, kan du spare op til 60 procent på din varmeregning, hvis du skifter fra naturgas, olie eller fjernvarme.

Mange fordele ved jord- og solvarme

Selv når det er overskyet, og dagene er korte, fungerer jord- og solvarme rigtig godt. Du behøver med andre ord ikke bekymre dig om det danske vejr. Der er således mange fordele ved såvel sol- som jordvarme.

Kontakt os på 62 62 15 62 eller mail os på morten@midtfynsvvs.dk for en vejledende samtale om mulighederne inden for sol- og jordvarme.

​Firmainformation

Midtfyns VVS & Smedie ApS

CVR: 21084832

adresseinformation

Bakkevej 11

5750 Ringe

kontaktinformation